Saturday, 25 May 2013

Langkawi Moments

 assalammmualaikum.  .

lamanya tak update blog. tak berkesempatan sebab sebok dengan practical.
practical aq ok saja, dok ofis mengantok sangat. so, my weekend . . kat Langkawi. first time p dengan kawan2. sebelum ni p dengan family ja. kalau dengan kawan2 boleh p mana2 yang kami nak..  hehehe
ada la gambar-gambar yang aku n my frens capture untuk mengekalkan memori kami kat Langkawi.
#SetiapGambarAdaCerita
waiting for ferry
Location : Jetty Kuala Perlis

three of us. jom p bercuti.

ni tiket kami. yeay!!!


Ms. K with her new handbag. wakakaka

snap beside the ferry. 

aq semakin tembam. . O EM GEE~

Murai with her ferry, awat hg xterbang ja, sep duit sikit.

kami dah da dalam ferry.
#Seat No 41 42 43




kami dah sampai. weeeee~~
mula2 kita nak p mana dulu?
tengok peta sat.
menunggu murai amek keta.



oriental village, here we come!

me with murai. hehehehe
#tinggi
bagi ikan makan.sambil pegang,. hahaha
solo potrait!
hehe, comey dak?
kami kat Pantai Kok~
#main ayaq




hehehehe. . .jom berenang!





kami bertiga sedang bercuti!

at yatch! wow!!!
me!! hehehehe
#simple
at Pantai Chenang!
konsert! bertuahnya jumpa Ella!


ketidaksamaan ketinggian




Langkawi statue!
kami dah sampai langkawi. hampa bila lagi?





view dari cabel car!


At the top!


nampak x cabel car?
model mineral water.

last from me: do visit Malaysia

peace no war!!!



0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template