Sunday, 30 December 2012

Awesome messnite

assalammualaikum . .

last night aku pergi makan malam dekat park avenue. mula-mula macam segan la pegi, tapi demi nak tolong orang yang dalam kesusahan, so aku pegi jugak la. For your information, aku p dengan ikhlas. P makan je pon.

but i got the view bila time aku pulak yang messnite nanti. so take a look !
i just snap yang mana boleh je :)

view kat dalam dewan makan.

band yang memeriahkan majlis :)
this is spoon sup. mushroom sup aq lupa nak snap.sebab kusyuk makan :0

menu for that night. the dish is delicious~
main dish. jemput makan semua :)
naseb baik xterbang ayam ni.kalau x, hidup lagi. hahahaha
view time depa serve.aq risau depa xmakan lagi.( tiba2 )
this is my partner. hepy sungguh dia malam tu :)
Wulan : keep up the good worrrrkkkk!!
tiramisu. nyum3.
this is great!

lepas makan ada la nyanyi2. .performance dari penari kebudayaan kedah n a band called second generation.. yang paling best, this person can do rap! umo bukan penghalang. hahahaaha
da menari bangra, siap guling kat lantai lagi. memang bollywood sungguh.
from panglima, dy nyanyi lagu rock siot. memamg sporting habes malam tu. dengan menari poco-poco.
aku xpandai menari-nari ni. just tolong rakam and snap pic je.

last from me :)
hehehe.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template