Wednesday, 2 January 2013

Lerai yang terkusut.

assalammualaikum. . .

entry kali ini saja nak menjawab persoalan someone. so, silalah baca ye. buka mata, baca jangan sampai tersasul pulak.

biasanya orang kita ni tak tau nak cakap direct to the point. Berkias sana, bagi hint sini.
Tapi kalau nak bagitau apa yang depa nak katakan, mereka kurang reti.
Macam tu la perasaan, isi hati. Nak bagitau suka, kemain mengambarkan bulan, bintang bagai.

Nak beritahu rindu,tak tau nak bagitau macam mana. 
Pendam dalam hati,nak bagitau segan.
Tapi bila simpan, rasa macam nak lempang ja diri sendiri.

Guna aplikasi setakat menaip ni boleh mintak maki sebab memang sedang berbual sebenarnya, kan?
Tapi tak keluar suara, menaip saja.
Takpa,takpa. .
Memang macam tu kot, ada yang anggap sebab dah sibuk menaip, so tak yah berbual guna suara.

( Tarik nafas, a few days)

| n u n a | ---->>  kadangkala kita perlu cakap tepat sahaja ke muka orang kita suka,kalau tidak kita sendiri yang sengsara.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template