Thursday, 25 April 2013

Fitting at UUM

Assalammualaikum. .

just want to update. Fitting baju kat UUM. mmg nmpak macam ala2 pegawai ar. aawesome experience.
kat cni depa nak komen baju kami, kena bagi besaq ka kena bagi kecik ka. ikot. tapi untuk aku, xdak pa pon aku kena adjust, semua perfect.  tapi aku ada la snap pic cikit.

tengah snap pic masing2.

my model. .ok x?

actually this one is mine.

beratur ye adik2. nak ukur baju kan. .

sambil2 menunggu, pose sat.

view dari baris depan.

solo potrait by mamu

solo potrait by Mal.

solo potrait by wani.

naseb ada maid tolong buh button kat hg kan datin norLee.

hurmmm... ni xdak maid, tapi macam nak dok korek hidung pon ada.

macam pelik ja hg pose kak semah?

bakal2 Leftenan Muda tak lama lagi. Ameen!

solo potrait by Naz

n last one by Rubar.
favourite pic aq. hahahaha
p/s: gambar aku xdak, sebab aq photographer. xpa, t event betol2 gambaq aku paling banyak. hehehe :)

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template