Thursday, 30 June 2011

perempuan gedik.make up tebal..euuuwwwwww~~


Assalamualaikum

Girls adalah satu creature yang paling pelik di dunia. Combinasi sel-sel di dalam diri mereka termasuk kandungan hormon mereka yang selalu tak tentu arah amat menakutkan para lelaki. Serious shhhht menakutkan. Setiap bulan, bila bulan mengambang, mereka seolah-olah di kurniakan 'Immunity' untuk memarah sesiapa sahaja.

Tapi bukan itu yang aku nak cakapkan dalam entri ni. Aku nak cakap pasal sesuatu yang lagi besar. Well, you know what, masa aku pergi tengok wayang sambil main bowling semalam, aku terjumpa seorang awek comel. Perh, gila ah comel awek ni. Pakai kemeja ketat-ketat. Pipi gebu dan mulut kecil.  Member aku kat sebelah tak berhenti pandang awek tu. Tapi memandangkan mmbe aq ni terdiri dari kaum lelaki yang baik, tak gatal dan setia. Maka, diorg tak approach lah diorang. Tapi almost the whole way tu, memang kitaorang asyik bercakap pasal awek tu je lah. Tapi actually, awek tu tak ada lah comel sangat. Tapi dah tu je stock yang ada pada masa tu. So, layan je lah.

And the, selepas tu, aku terjumpa pula dengan awek yang... Ewwwww, make up tebal nak mampus. Baju pula umpama baju prostitute, rambut berkarat tak cukup zat dan perangai pulak gedik macam retarded.  And, korang tau tak apa yang lelaki akan nampak kat perempuan macam tu? Yes, lelaki akan nampak macam INI.


Or INI:

Dan, dalam banyak-banyak part yang si perempuan suka make up, aku paling tak suka bab mata. Bukan sahaja bab letak benda-benda pelik di mata, tapi bab cukur kening. Ya, bagi aku, kening yang paling huduh adalah bila ianya di cukur.


Come on lah girl. Banyak lagi bulu lain yang korang boleh cukur selain dari your bulu kening.

And then then then, the hair. Yes, your hairy hair. Why the hell it must be karat? Seriously bila rambut korang berkarat, adakah korang feeling like "Rambut saya warna perang. Saya hot."? And then korang rasa ramai lelaki akan tertarik dengan rambut karat korang? Oh pehlis. There is nothing special dengan rambut berkarat. Aku tahu sebab errr.... aku pernah try masa sem satu dulu. Ehem. Ehem(dusta semata2). Dan seriously bila aku karatkan rambut aku,(tipu) tak ada satu pun lelaki terpikat kat aku and now you girls rasa bila korang karatkan rambut korang, lelaki akan terpikat? Again, pehlish.

Well. Seriously, bila korang karatkan rambut dan letak tepung yang di campur dengan bahan pewarna di muka korang, korang rasa ianya akan membuatkan muka korang jadi lawa? Lawa, ayu dan anggun macam my Fasha Sandha?

Peh-lishh.




0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template