Saturday, 2 July 2011

prevent borink in class :)

Best sebenarnya jadi student ni, tapi sangat tak best kalau dok dalam kelas yang menbosankan(hampeh).
Hampa boleh cuba tip2 yang aku sendiri pun tak buat kat bawah ni.. HAhaha(mengilai)


boring dalam kelas
Si Comel Yang Boring

  1. Jawab soalan yang ditanya oleh lecturer korang secara slow motion
  2. Kenyit mata kat lecturer
  3. Setiap kali lecturer korang tanya soalan, angkat tangan cepat2 dan cakap "Saya Tak Tau"
  4. Pegang plug yang ada dalam kelas dan buat2 kena renjatan eletrik
  5. Ulang balik apa yang lecturer korang cakap pastu buat2 tulis
  6. Buka lagu techno pastu ajak lecturer korang lawan shuffle dance
  7. Ketawa kuat2 bila lecturer korang bertanyakan soalan
  8. Bercakap seorang diri
  9. Buat bunyi binatang macam kucing atau kambing
  10. Bila lecturer korang nak keluar kelas, cakap "Next" kuat2
  11. Buat2 cam korang boleh nampak hantu sambil mata melilau dan cakap "ada sesuatu la kat sini"
  12. Hentak2 kaki semasa lecturer korang sedang menulis dan bila dia berpaling korang buat2 tak tau
  13. Ajak kawan2 sekelas dan lecturer korang untuk bergambar kenangan.

O k a y b u b y e ~~~

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template