Sunday, 11 December 2011

suara sedap :)

assalamualaikum..
entry kali ni pasai suara. Allah berikan manusia kelebihan diri masing-masing. Kita seharusnya gunakan kelebihan yang kita ada gunakan sebaik-sebaiknya. Aq terjumpa video budak yang suara depa superb gila, kalah aku nyanyi. Kadang-kadang jeles gak tengok orang ada suara sedap ni.
:: rasa cam nk cubit-cubit ja budak ni ::

obviously, aku jeles. Yela kecik-kecik lagi suara mengalahkan penyanyi professional. Pitching is very accurate, tempo so nice and depa tak lupa lirik ( macam aku ). Kelebihan yang kita ada, patut kita polish untuk jadi lebih baik kepada kita pada masa akan datang. Seriously, kalau sora hampa sedap, and you can perform on stage, konfiden la katakan boleh buat duit bro~~#money!!#  kalau artis nyanyi satu lagu dah dapat 3K,bullshit# perghhh, aku pon nak kalau camtu. Nyanyi je and xpayah keluarkan peluh yang banyak untuk dapat duit sebanyak tu dalam masa beberapa hari je.

so watch this video :::
awan terpilu~~




adira junior#


budak-budak ni semua dari Brunei actually. so best x suara depa? HAMPA ADA KA??

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template