Tuesday, 7 February 2012

Bersantai di Telok Tempoyak,Penang

assalamualaikum..

sory ar tak update entry terbaru. . buzy cikit time-time cuti raya cina ni. .so semua dah kembali ke tempat kerja macam besa and kembali masuk class like always. Ok, aq nak share pasai aktiviti aq time cuti aritu. . Kami  sekeluarga pergi Telok Tempoyak untuk menjala and memancing. . So, check out. aq dan la snap pic ckit, tak ada banyak sangat.
mari kita tengok pe yang dapat . .


tengah cari umpan udang . banyak gak ar yang dapat. Alhamdulillah rezeki.

kutip jangan tak kutip =)

take a snap. . mata xlarat bukak, panas punya pasai.

kita follow budak ni. .


mengambil inspirasi untuk menjala :)

ok time to pose~
***********************************************************

so dapat umpan, kami p memancing pulak. . agak mencabar sebab dok atas titi kayu yang bergoyang-goyang. kena careful cikit. .


ayah POSE!

tengah buh umpan, aq yg snap. .


time nak baling umpan, get ready..
aku xsedia lagi ar!! @@^$^*&!~
then, kami balik around 6. 30pm cam tu ar.. .aku tido terus sampai kat rumah. .letih la cek.

p/s : : dah jadi gelap cikit lepaih balik ,memories never be forget. . trip yang sangat awesome!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template