Monday, 16 April 2012

Lepak V.M during earthquake

Assalammualaikum. .

11 April yang lepaih. . aq dengan membe-membe kamceng dah plan nak lepak Village Mall. So, selalunya kami semua p naik transport masing-masing. tapi nak dijadikan cerita, si Lan nak p jugak. kiranya nak join adventure ar. . sebelum tu dia kata dia xleh p. Tup-tup nak p pulak dah. so, apa lagi, aq dengan rela hati offer naik keta dia p sama2. . kan senang . . hehehe . Sebenaqnya malas nak naik moto,sebab jauh gak V.M dari rumah aku. .

main event nak p makan TUTTI FRUTI, tapi. . . .so check out my pictures wif my frens . . Enjoy |||| :)

ni membe2 gila . . XD

wohooooo......canon deligthing u always hahahahahhahaa

punya dok snap last2 pekerja kat situ kata xleh tgkap gambaq  . . . hahahaha. 
mak aq nama Esah, ada aq KESAH ! ! !

 ni tengah membelek-belek gadget yang uptodate. . 
hehehehehe XD

 
single snap . .

 ok. . . ni semua kawan baik saya. termasuk yang interframe kat belakang tu . .
see de SHIRT. LOL~
 erm.. nampak tak ann kat cermin tu??

 perut dah lapaq. . kami p makn pizza. . so mushroom sup yang sampai dulu. kami sebat.!
mamat ni gila camera ok. .

 ni mesti dia update status. . dia jumpa artis malaysia. nama artis tu secret!!
wakakakakaka 

 ayaq pon baru sampai. . n Shaherul tuang kan air untuk kami. .
tq ye kawan :)

 pizza time. .  jom makan :))

thanks to Syamim Zaidi sebab join kami lepak. walaupun hang buzy mengalahkan YB. tapi yang bestnya. . dok kusyuk punya makan. . ramai lari lintang pukang keluaq V.M . kami pun macam heran ar, pasaipa depa laqi. . tiba2 si syamim kata depa kejaq aris kot. da artis nak mai.. memang gelak ar. . tiba2 STARBUCKS yang ramai org tu katup. . tu lagi heran, pergghhh pasaipa tiba2 ja katup. Pastu da ar membe aq sorang kata ' GEMPA BUMI KOT' ?? what?? pasaipa aku xrasa . . yang lain pon xrasa. sorang ja rasa . . jeng3

update status earthquake ! tapi pegang sudu satu. wat comey ar tu kan2???

 sempat lagi snap. . tapi kami dan beli satu tutti fruti ja. . sebab nak katop dah.
satu mangkuk empat sudu. memang kawan sejati larh.

 ni nak tunjuk mangkuk TUTTI FRUTI ja, hehehehe

 cik lan p teman syamim amek moto. .
errr. . . colar V watch out!!! hahahahahahahahaha

memang akan pergi lg tutti frutti len kali..ksian dh aku tgk ahahhaha. XD

picture kredit to ANN. . love u cayang. jadi camerawoman kami yang bertauliah.  thanks a LOT :))
p/s : hurmmmm . . t kita lepak lagi ok.. kawan-kawan ku . . minggu depan

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Verified Official by Nuna Chin-Hwa

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template