Friday, 25 May 2012

Jalan - jalan Pantai Merdeka II

Assalammualaikum. .

So this is part II. . sorry la ye buat my stalkers tertunggu-tunggu. So, sapa yang tak sabar-sabar nak baca, tolong angkat dua jari. . hehehehehehehe

Lets check out !

yang tengah tu dia nak jugak, bagi p!

Gila nak start dah~ Aigoo!

Semua pakat tutup. .? 

change position? our fingers :) Kahkahkahkah XD

kami kawan forever ! Friends For Life 

sapa adik dalam ini. . semua pakat buat muka comey :)

\
bila snap, mesti da yang nak menyebok! 
kami geng gila Camera. Fullstop!

feel Shocked?? why? day going to dark~

Kosong by Us ~ muka biaq selebet !

menahan Angin senja yang gila gempak!

kamera tinggi sangat. aq larat nak langut. tengkok patah. hehehehehe

stressss!!!

atas tembok pon jadik! haishh... kawan2 ku APTB~

its going to dark! heee <3

malam suda. mata kami sakit akibat flash!
yang sorang tu beruk bebeno muka mu. .

sakit mata. . silau siot!
FLASH OUR ENEMY !!

kenapa tutup mata sebelah? comey ka buat macam tu?
:\

say cheese ! thats all for this entry. .

p/s :: nanti kami nak pi ALOR STAR pulak.. mintak2 la jadi.
saya nak fulfill wish my frens. sebab depa tak penah naik tren.  saya akan bawak hampa jenjalan kat  A.S

Peace yo !

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template