Friday, 8 March 2013

Exercise


assalammualaikum. .

entry kali ni saje nak tegaskan exercise sangat penting untuk minda dan fizikal. kalau stamina tak kuat, so otak kita pun jadi lembab. so, my weekend is full with exercise. hehe~
#TakeALook

warming up first!

angkat kaki kanan semua~ 1.. 2..3..

dah ready nak berlari??

peace dulu? lily kau dah knapa?

xabes2 pose~euwww!

ke kiri pusing! !

sementara berlari, dan lagi captured!

rubar~ senyum sat!

Sunrise! hehe.

walaupon penat berlari tapi kami tetap happy :)

rest for moment~

cantik baju! INTERMILAN!

muka hepy sangat ni, dapat berjalan akhirnya~

jalan2 kat dahlia, korang mesti suka kan? -__-

semua tengah usha awek2 dahlia.



bersama Stap Azmi a.k.a Abah.

kak mira sedih sebab kena joging, tapi muka hepy ja aku tengok.

jom start berlari lagi, hahaha!

ada gaya macam nak forward roll tak??
#curious!

cantik tak baju kami?
please like (y)

jom kita balik! penat boh exercise pepagi ni.

cooling down moment~

pasni lambat lagi la nak jumpa stap. huhuhu~

goyang2~~~

ni fleksibel sangat ar ni? puiii!

'bend'kan lutut anda semua~

last one, tarik nafas . . .
says : AUMMMMMM!!!
mira and lily potrait~~ hewhewhew

last from us,


stay healthy, be beautiful !






0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template