Sunday, 27 November 2011

Jenis Lelaki yang Awek Suka

Assalamualaikum :)

Jangan percaya kepada awek yang kata macam ni :
"I tak kisah dapat laki yang tak berapa nak hensem asalkan dia sayang I. Jujur dengan I dan caring terhadap I. Miskin pun tak apa. Janji I bahagia dengan dia."Will you fucking believe that? No. I won't. Girls normally will said those cliche to an ordinary guy like you. Yes you. Who are reading this.

Because girls normally will like this kind of guy. True story.

Kenal laki kat atas ni? Aaron Aziz. Yang mempunyai wajah yang kacak sejak drama Nora Elena dia meletop macam gunung berapi. Sebelum Nora Elena tayang, kau kau semua perasan ke Aaron Aziz kacak unless kau memang minat Aaron Aziz from his beginning of his career. Because now you girls fantasize Seth Tan in Aaron Aziz body. Girls. Said it that you want a guy that is exactly just like Seth Tan which is a fictional character. Seth Tan who just look like Aaron Aziz. You want a guy who have a good personalities value just like Seth Tan in Nora Elena. Am I right now?

Tak berminat kepada Aaron Aziz? Now look at this.


This is Park Si Hoo. Pelakon Korea. Disebabkan tak jumpa gambar separuh bogel Aaron Aziz macam Park Si Hoo, maka gambar Park Si Hoo akan digunakan. Girls. I know you want guy who have this kind of body. Auuummm. At least kau tak nak lelaki yang perut boroi macam mengandung 3 bulan kan? At least you want a guy who have a flat stomach.

Now is Lee Min Ho turn.




Tahu tak tinggi Lee Min Ho 185cm. Kalau tengok drama City Hunter, you will noticed that his body shape is really nice. I mean damn nice. Perempuan selalunya nak lelaki yang lebih tinggi daripada mereka sendiri. Jangan nak cakap orang tua-tua cakap perempuan yang dapat lelaki pendek murah rezeki. But by the end of the day, you still wanna a guy who's tall like Lee Min Ho or Park Si Hoo yang mempunyai ketinggian 187cm. At least tall than you right.

Persamaan antara 3 jenis lelaki kat atas ini ialah mereka semua kaya. Berduit dan mampu belikan kau 10 handbag jenama Gucci. wakakakaa.

Dan percayalah seorang awek sedang ikhlas berterus terang dengan kamu bila dia cakap macam ni :
"I kalau boleh muka you tu kena lah iras-iras Aaron Aziz. Sikit pun jadilah. Tak ada body macam Park Si Hoo pun tak kisah. Janji tak buncit macam mengandung 3 bulan. Tak tinggi macam Lee Min Ho pun I tak kisah asalkan tinggi 3cm dari I. Miskin sikit dari Mark Zuckeberg pun ok tapi ok lagi kalau you kaya dari dia kan."If you said that to a guy right now, YOU ROCKS BABE!

Apa pun, jenis lelaki macam ni ialah Mr.Right kepada semua perempuan tapi kita tak akan dapat sebijik apa yang kita impikan. Kita kena berpijak di dunia yang nyata kan?


0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 
LensaNuNa Blogger Template by Ipietoon Blogger Template